Head of Accounting

Job description

Är du en erfaren Revisor eller Redovisningsekonom med gedigen erfarenhet av skatte- och bokföringsregler i en internationell miljö? Har du erfarenhet av personalansvar, är det meriterande. Trivs du dessutom i en expansiv, rörlig och föränderlig organisation, då kan detta vara tjänsten för dig!

Företaget

Intergiro är ett Fintech bolag, med ett syfte – vi är här för att hjälpa företag att växa. Med innovation som en av våra största drivkrafter, utvecklar vi framtidens IT-lösning för digitala banktjänster. Med teknik och flexibilitet i fokus bygger vi en fullständig plattform, för betalkonton i flera valutor, kortutgivning och kortinlösen för Visa och Mastercard, allt för att våra kunder ska kunna frodas i den digitala tidsåldern.

Intergiro har kontor i Stockholm, Kalmar, Lissabon, Minsk, Gdynia och Malaga.

Vi genomför nu en strategisk flytt av företagets redovisningsavdelning och bygger ett nytt team i Stockholm.

Du kommer här att ansvara för företagets redovisningsavdelning och har stort inflytande på avdelningens och företagets vidare utveckling och framgång. Du är också en nyckelindivid för att nå målet med en börsintroduktion.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Head of Accounting ansvarar du för företagets redovisningsavdelning och rapporterar till CFO. Initialt kommer du ha personalansvar över en Ekonom samt en Ekonomi- och Löneadministratör. I dina arbetsuppgifter ingår att analysera, följa upp, kontrollera och utmana resultat, samt bevaka lönsamhet, effektivitet och utveckling. Du ansvarar för budget och rapportering till CFO, VD, styrelse och övriga investorer och intressenter. Du är också ytterst ansvarig för månads-, kvartals och årsbokslut. Företaget lyder under Finansinspektionen och i rollen ingår att tillgodose myndigheter med underlag och rapporter.


Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtföretag i en internationell miljö. Vi är lyhörda för våra medarbetares önskemål och för den som vill utvecklas och påverka, finns goda möjligheter då företaget nu är i en stark tillväxtfas.

Känner du dig redo för nya utmaningar är du välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Job requirements

Vi söker dig som har en gedigen utbildning inom ekonomi, redovisning och erfarenhet som anses motsvarande. Meriterande är goda kunskaper inom skatt, moms- och bokföringsregler i en internationell miljö. Du ska även ha mycket goda kunskaper inom Excel. Koncernspråket är engelska och det krävs att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är noggrann, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Då du förväntas att aktivt driva utveckling och effektivisering av våra processer, rutiner och arbetssätt inom redovisning krävs att du är nyfiken, analytisk och självgående.